12 Comments

 Add your comment
 1. Salam. Saya masuk website waktusolat.net untuk check waktu tapi ada iklan whatschat gambar perempuan. Saya rasa iklan jenis ni tak sesuai untuk laman web seperti ini. Tolong lah tapis sebelum perkara ni viral di internet.

  • salam ..

   maaf, iklan google memang payah nak ambil langkah pro-aktif.
   Sila

   • tangkap screen shot atau
   • dapat URL iklan tersebut (dengan klik)

   dan kirim ke emel saya azrul.alwi(@)gmail.com … atau letak kat sini.

   Tkasih.

 2. Assalamu’alaykum, saya berminat untuk mengiklankan blog saya di website saudara/saudari. Adakah ruangan terbuka dan berapakah kadar untuk mengiklankan blog tersebut? JAzkalllahkhaira

 3. Salam Admin.

  Saya cuma ingin mengetahui bagimana utk disable iklan “Cari Jodoh” pada paparan widget Al-Quran dan waktu solat. Saya ingin memaparkan widget ini pada sistem signage masjid. Harap admin dapat membantu, Terima kasih

  • Secara amnya, semua widget WS yang digunakan dilaman web lain, pada masa yang sama akan memaparkan iklan myJodoh, namun ia boleh dikecualikan pada laman-laman tertentu seperti masjid, jabatan kerajaan, sekolah dan lain-lain yang berkaitan.

   minta URL ke laman masjid tuan untuk saya mansuhkan iklan tersebut

 4. Slm,

  Date takwim hijrah salah , sila adjust.

 5. Salam En Azrul,
  boleh saya dapatkan waktu solat & al quran berbentuk iframe untuk saya masukkan dalam website company saya.

  Sekian terima Kasih

 6. Assalammu’alaikum tuan,

  Boleh saya dapatkan script waktu solat tanpa iklan myjodoh untuk laman web jabatan saya? Bagaimana cara untuk disable iklan “Cari Jodoh” tersebut? Saya sudah pasangkan di dua laman web jabatan iaitu versi bahasa melayu dan versi english.

  Jasa baik tuan saya hargai.
  Terima kasih

Leave a Comment

Your email address will not be published.